Rendl
Varukorgen är tom
 

Rendl

 

En värld av ljus. Ett spektrum av unik belysning för varje rum.

Ljus är ett av de grundläggande mänskliga behoven. Det ger oss inte bara möjlighet att uppfatta världen omkring oss, utan påverkar också vårt humör, våra känslor och aktiviteter. Belysning och lampor inomhus eller utomhus är också utmärkande inslag i arkitekturen. Vår belysning är en produkt som i alla dess former är utvecklad för att möta de mest krävande prestandakrav. En produkt som bygger på avancerad teknik.

Vår grundbelysning erbjuder avancerade lösningar, rena linjer och valet av material är genomtänkt. Sortimentet speglar trender i användning av kontrast – ljus och skugga, former och färger.

Du hittar här tidlös aluminium, krom, lackad metall eller polykarbonat, det finns även inslag av textil, glas och plast.

Vare sig du letar efter effektfull belysning för exempelvis vardagsrum och Lobby eller praktisk belysning för kök, badrum och kontor finner du hos oss en bred variation. Perfekt kompleterande belysning med dekorativa lampor, bord och golvlampor samt infälld belysning.

Gilla oss på Facebook

Vid särskilt utvalda tillfällen har vi väldigt fördelaktiga kampanjer och erbjudande på lampor. Genom att följa oss på facebook blir ni bland de första som blir informerade när det är aktuellt.

 

 

Belysningsimporten Österlen AB erbjuder ett brett sortiment av snygga lampor på nätet.

Därför är vi säkra på att ni kommer hitta någon lampa hos oss som faller Er i smaken, oavsett om ni söker golvlampor, taklampor eller ytterbelysning.

Behöver ni hjälp att välja lampor eller har någon fråga är ni välkomna att kontakta oss eller besöka oss i vår butik.   

Belysningsimporten Österlen AB
Branteviksvägen 7
272 37 Simrishamn

Org nr: 556980-4205

T: 0414-12977

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.belysningsimporten.se

Showroom & Butik

I vår butik lagerför och visar vi lampor från kända varumärken som t.ex. Belid, Herstal, Eglo Markslöjd m.fl.

Vi har öppet tisdag - fredag 14.00 - 17.00 och lördagar mellan 10.00 - 13.00.

Önskar ni besöka oss annan dag eller tid är ni välkomna att kontakta oss.