FAMILJEFÖRETAGET SOM ÄLSKAR BELYSNING

Vi som jobbar på Belysningsimporten formligen älskar lampor och allt man kan åstadkomma med rätt belysning. Med många års erfarenhet inom elinstallationer och ljussättning samt ett stort sortiment av moderna, trendiga & designade lampor är vi övertygade om att vi kan hjälpa er med det mesta inom belysning.

Företaget startade 2014 och sedan dess haft en stabil tillväxt varje år. De leverantörer vi samarbetar med har produkter av hög kvalité och har liknande värderingar som oss när det gäller mångfald, miljö och kvalité.

I vår 200m² stora butik i Simrishamn som vi delar med Möbelimporten och Lux El visar vi gärna dig de senaste nyheterna inom belysning och elmaterial!  

 

VÅRT TEAM

 

Johnny Hansen

Ringer ni in till oss är det mest troligt vår gladlynte medarbetare Johnny ni kommer i kontakt med i första hand. Han delar gärna med sig av de tips och råd han lärt sig efter närmare 20 års erfarenhet inom el- och belysningsbranschen. Johnny finns för det mesta i butiken och hjälper gärna till när det gäller produkt-, leverans- eller returfrågor.  

 

Henrik Dahl

Henrik är auktoriserad elinstallatör och har under 18 år arbetat med projektering, planering och utförande för olika typer av el- & belysningsanläggningar. Behöver ni mer teknisk rådgivning om våra produkter, installationstips och rådgivning eller hjälp med belysningsplanering är det oftast honom ni får hjälp av. 


Therése Hansen

Therése sköter delar av vår marknadsföring och ser till att produktsortimentet är uppdaterat med alla trendiga nyheter. 


Maja, Max & Måns

Detta fartfyllda teamet hjälper mer än gärna till med både saker som behövs men även sånt som inte behövs. 

-En härlig & alltid välkommen hjälp! 


Behöver ni hjälp att montera er nya lampa?

Vi har certifierade och auktoriserade elektriker som kan hjälpa dig att montera dina nya lampor, byta till dimmer eller andra el relaterade arbeten. 

Ljussättning, projektering och ljusberäkning

Oavsett om ni bytt bostad, planerar att bygga nytt eller behöver uppgradera belysningen på arbetsplatsen kan vi hjälpa er! Med mångårig erfarenhet inom både projektering av el- & belysningsanläggningar, ljussättning och belysningsplanering tar vi fram ett förslag utifrån era förutsättningar.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation eller läs mer på www.luxel.se!

Skräddarsy din nya lampa

Alla hem erbjuder olika förutsättningar när det gäller belysning. Är ert hem välplanerat och har rikligt med välplacerade eluttag är det troligtvis inga problem, för er andra hjälper vi gärna till att skräddarsy lampan efter era önskemål. 

* Längre eller kortare sladd
* PVC eller tygsladd
* Lamppropp eller vanlig stickpropp
* Övrigt, lister eller andra tillbehör    

Maila oss på [email protected] eller ring oss på 0414-129 77 så hjälper vi er!