Utomhusbelysning

Under den mörkare delen av året är det inte bara tryggt utan även uppiggande med bra ytterbelysning i de miljöer vi vistas i och ser inifrån. Det finns massor av olika sätt att belysa fasaden, muren eller det vackra trädet i trädgården. Beroende på vilken utelampa du väljer kan olika effekter uppnås, det är oftast bara fantasin som sätter gränser. Navigera bland våra olika kategorier för utelampor och trädgårdsbelysning för att upptäcka nya spännande favoriter från välkända varumärken. Ta gärna hjälp av vår duktiga kundtjänst om ni några frågor om våra produkter eller bara behöver hjälp att välja.


Handla din utelampa online redan idag!

Ytterbelysningen på och runt ditt hus är oftast den belysningen som är tänd flest timmar på dygnet. Därför är det många gånger värt att välja en ibland dyrare armatur utrustad med energibesparande LED-ljuskälla istället för halogen. Då sparar du både pengar på lägre energiförbrukning och slipper byta glödlampa i utelampan vart år.


Rätt Trädgårdsbelysning är både funktionellt och snyggt

Vi erbjuder inte bara utelampor och stolparmaturer för fast montage där det oftast behövs en elektriker för installationen. Vi har även 12/24V trädgårdsbelysning som du själv enkelt kan installera i trädgården. Dessa systemen drivs av en transformator som plugga in i ett vägguttag, lamporna kopplas sedan enkelt ihop med vattentäta förgreningar och kontakter enligt eget önskemål. När sedan julen kommer kan du enkelt byta lamporna mot julslingor och ljusnät som drivs av samma transformator och kablage.