Spotlights

Spotlights används med fördel för att punktbelysa någon eller några speciella föremål i hemmet, som te.x. den unika vasen på byrån. Det är även vanligt att man monterar spotlights i taket istället för den traditionella plafonden. Genom att byta ut ljuskällorna kan man även reglera spridningsvinkeln på ljuset, d.v.s få spotlighten att lysa smalare eller bredare beroende på vilken ljuskälla som monteras. Prova er gärna fram!


Takspot, Spotlightskena eller Infälld Spotlight

Beroende på vilka möjligheter utrymmet bjuder på får man välja spotlights därefter. Ska ni bygga om och har möjlighet att sätta in skyddskåpor i taket innan byggaren gipsar igen är infällda spottar att föredra. Men det är inte så ofta man har möjlighet till detta, då är takspottar eller spotlightskenor ett väldigt bra och funktionellt alternativ. 

Tips & råd om spotlights

Vi är auktoriserad elinstallatör och har mångårig erfarenhet av belysningsinstallationer. Behöver ni tips & råd om hur ni ska installera er nya spotlight, hjälp att välja mellan alla de modeller och varumärken vi erbjuder kontakta oss, så hjälper vi er!