Belid Taurus U7395 Pollare LED 100cm

  • 5 119 SEK
  • 3 839 SEK

Belid Taurus pollare är en stilren och modern belysningslösning för din trädgård eller uppfart.


Artikelnummer: 7395228
Leverantör: Belid

Belid Taurus pollare är en stilren och modern belysningslösning för din trädgård eller uppfart. Pollaren har en högkvalitativ konstruktion i stål och finns i två olika höjder - 80 cm och 100 cm. Den är utrustad med integrerade LED-lampor som ger en energieffektiv och miljövänlig belysning.

Taurus pollare har en IP-klassning på IP54, vilket innebär att den är tålig nog att klara av väder och vind under alla årstider. Den är också enkel att installera och underhålla, vilket gör den till en utmärkt lösning för både hem och kommersiella fastigheter.

Med sin moderna och minimalistiska design passar Taurus pollare perfekt för att skapa en välkomnande och inbjudande atmosfär runt din fastighet. Den är också utmärkt för att belysa växtlighet och träd, vilket ger en extra dimension till din trädgård eller utomhusmiljö.

Belid Taurus pollare är tillverkad i högkvalitativt material och har en lång livslängd, vilket gör den till en hållbar och kostnadseffektiv lösning för din utomhusbelysning. Med sin enkla och moderna design är Taurus pollare ett utmärkt val för att förbättra utseendet och funktionaliteten på din fastighet.

Inbyggd ljusk.
6W
Ja
Nej
988 mm
127 mmBelid Markfäste 7031

239 SEK 179 SEK