LightsOn Medusa Trädgårdslampa LED Svart

  • 739 SEK
  • 591 SEK

Medusa är en kraftfull markspot med bred ljusspridning som passar medelstora till stora träd. Du använder med fördel Medusa på vida trädkronor.

Artikelnummer: 5081
Leverantör: LightsOn

Medusa är en kraftfull markspot med bred ljusspridning som passar medelstora till stora träd. Du använder med fördel Medusa på vida trädkronor men den kan även användas  i större prydnadsgräs och bambu, t.ex. med en placering i centrum av växten.

Som en liten bonus medföljer även fyra stycken färgfilter som du kan experimentera med. Det är vackert att exempelvis använda det gröna filtret för att återskapa växtens grönska även när mörkret lagt sig. Använd det blå för att skapa ett vinterkrispigt prydnadsgräs när snön ligger vit.

Detta ingår: Lampa, avtagbart bländningskydd, fyra stycken färgfilter (rött, blått, grönt, orange).

Glöm inte transformator. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare! Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Vill du ha ett lite svagare ljus? Medusa fungerar tillsammans med produkten Dimmer (art 5094) som i så fall kopplas före lampan.LED 8W
560 Lumen
Ljusfärg 3000K
Spridningsvinkel: 60°
12V
IP65
aluminium
CE samt RoHS-godkända
70cm gummikabel

LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med nytt finns övergångar.