Norlys Geneve Utelampa Vägg

  • 995 SEK

Visa upp ditt hem med stil med Norlys Geneve vägglampa. Skapa en varm och välkomnande atmosfär med denna eleganta och tåliga lampa för utomhusbruk.


Artikelnummer: 7724117
Leverantör: Norlys

Norlys Geneve vägglampa är en stilren och robust lampa som passar perfekt för utomhusbruk. Med sin enkla och eleganta design skapar den en behaglig stämning och ger samtidigt ett starkt och effektivt ljus. Lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och glas och är utformad för att klara tuffa väderförhållanden. Den är även korrosionsbeständig och har en skyddande beläggning som gör att den håller sig fin länge. Norlys Geneve vägglampa är enkel att montera och kan placeras på olika platser utomhus, till exempel vid entrén, på balkongen eller på altanen. Den ger en behaglig och välkomnande belysning som både är funktionell och estetiskt tilltalande.

Sammanfattningsvis är Norlys Geneve fasadlampa en utmärkt lösning för den som vill ha en stilren och robust lampa för utomhusbruk. Den är lätt att montera och ger ett behagligt upp och nerljus som skapar en välkomnande atmosfär.

E27
Max 46W
Nej
31,5 cm
21 cm
9,5 cm
IP54
Fast mont.