Belid Taurus 7378 Utelampa Vägg LED

  • 3 779 SEK
  • 2 834 SEK

Belid Taurus 7378 utelampa vägg LED med både upp- och nerljus ger en imponerande belysningseffekt som lyfter fram ditt hem på ett elegant sätt.


Artikelnummer: 7378154
Leverantör: Belid

Belid Taurus 7378 utelampa vägg LED med både upp- och nerljus är den perfekta lösningen för den som vill ha en stilren och modern utelampa med en unik och imponerande belysningseffekt. Med sin eleganta design passar den perfekt för både moderna och klassiska utomhusmiljöer.

Lampan är tillverkad av högkvalitativt stål och har en galvaniserad eller pulverlackerad yta som skyddar mot tuffa väderförhållanden. Den är utformad för att hålla länge och behålla sin vackra finish år efter år.

Belid Taurus 7378 utelampa vägg LED ger både upp- och nerljus, vilket ger en imponerande belysningseffekt som lyfter fram ditt hem eller trädgård på ett elegant sätt. Den energieffektiva LED-tekniken gör att lampan drar minimalt med ström och ger en lång livslängd.

Lampan är enkel att montera och kan placeras på olika platser utomhus, till exempel vid entrén, på balkongen eller på altanen. Den ger en behaglig och välkomnande belysning som både är funktionell och estetiskt tilltalande.

Inbyggd LED
6W LED
18 cm
11 cm
12 cm

Ja
IP 54

614 lm