Belid Taurus U7391 Pollare LED 80cm

  • 4 219 SEK
  • 3 164 SEK

Belid Taurus pollare är en stilren och modern belysningslösning för trädgårdar och uppfarter. Integrerad LED-lampa och IP54 klassing.


Artikelnummer: 739166
Leverantör: Belid

Belid Taurus pollare är en stilren och modern belysningslösning för din trädgård eller uppfart. Pollaren har en högkvalitativ konstruktion i stål och finns i två olika höjder - 80 cm och 100 cm. Den är utrustad med integrerade LED-lampor som ger en energieffektiv och miljövänlig belysning.

Taurus pollare har en IP-klassning på IP54, vilket innebär att den är tålig nog att klara av väder och vind under alla årstider. Den är också enkel att installera och underhålla, vilket gör den till en utmärkt lösning för både hem och kommersiella fastigheter.

Med sin moderna och minimalistiska design passar Taurus pollare perfekt för att skapa en välkomnande och inbjudande atmosfär runt din fastighet. Den är också utmärkt för att belysa växtlighet och träd, vilket ger en extra dimension till din trädgård eller utomhusmiljö.

Belid Taurus pollare är tillverkad i högkvalitativt material och har en lång livslängd, vilket gör den till en hållbar och kostnadseffektiv lösning för din utomhusbelysning. Med sin enkla och moderna design är Taurus pollare ett utmärkt val för att förbättra utseendet och funktionaliteten på din fastighet.


Inbyggd ljusk.
6W
Ja
ja
788 mm
127 mm

IP54Belid Markfäste 7031

239 SEK 179 SEK