UniLumLed Downlight Encore 7W 2700K

  • 499 SEK

Elegant designad LED downlight med en modern linsteknik och enkel verktygslös installation. Se hela vårt sortiment av infällda spotlights här.

Artikelnummer: U10300001
Leverantör: UniLumLed

LED Downlight Encore 7W 2700K

LED Downlight Encore 7W 2700K är en elegant designad LED downlight med en modern linsteknik. Med integrerat CREE multiLEDchip som ger ett rent och halogenliknande glödande ljus. Tack vare en extremt bra färgåtergivning (Ra>95) kommer detaljer och kontraster till sin fulla rätt. Fungerar lika bra i offentlig som privat miljö där ett diskret och behagligt allmänljus önskas. Självklart är LED Downlight Encore 7W dimbar med både framkant- och bakkantdimmer och är dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden. Med sin robusta konstruktion, rena ljus och höga ljusutbyte vågar vi påstå att detta är en av marknadens absolut bästa LED downlight.


Enkel installation

Encore 7W 2700K kopplas in verktygslöst. Drivdonets primärsida ansluts med överkopplingsbara snabbplintar och har skruvfria dragavlastningar. Anslutningen mellan sekundärsidan och armaturen är också försedd med snabbkoppling. På så sätt blir installationsarbetet snabbare, smidigare och mer flexibelt. Den nya downlighten och snabbkopplingsboxen är utvecklad i ett nära samarbete med ett flertal elinstallatörer.


Integrerad LED
7W LED, 625 lm, 2700K

40º
Ja

Ja
47 mm
92 mm
83 mm
Fast mont.

IP54