Centraldammsugare

Dammfri, tyst och bekväm städning med centraldammsugare från CanVac.

Mindre damm i luften och i rummet gör att familjen mår bättre, speciellt om man är allergiker och astmatiker. Centraldammsugaren drar dammet ut ur huset – år efter år utan att blåsa upp damm i rummet när du städar. Med en centraldammsugare försvinner även microdammet i utblåset, till skillnad från en vanlig dammsugare – och hemmet blir fullständigt rent och luktfritt.

När du har din dammsugare fast monterad i t.ex. källaren får du tystnaden som bonus när du städar. Du kan prata, lyssna på musik eller helt enkelt bara njuta av tystnaden – ingen högljudd dammsugare förföljer dig var du än går. Du och familjen mår helt enkelt bättre med en centraldammsugare i huset!

Det är enkelt och bekvämt att använda en centraldammsugare. Anslut bara städslangen till sugdosan och starta med on/off-knappen på städhandtaget. Centraldammsugare virvlar inte upp damm när du städar som en vanlig dammsugare gör. Dammet sugs genom rörledning till centralenhetens behållare och sugluften släpps sedan ut genom en ventil i ytterväggen – ut ur huset en gång för alla. Detta medför att det blir mindre damm i inomhusmiljön och du behöver städa mindre! Avancerad motorteknik ger dig en dammsugare med en sugkraft som inget smuts eller damm kan stå emot. Effektivare dammsugning och dammfriare inomhusmiljö.


Kategorier

 
 
Takkrona - Ljuskronor från Aneta, Belid, Herstal m.fl.
 
 
CENTRALENHETKristallplafonder för takmontage 
 

   
KOMPLETTA PAKET
För dig som vill ha det bästa inom dammsugning – varken mer eller mindre!

Allt du behöver för att installera en Canvac i din villa ingår i våra monteringspaket, från maskin och rör till städredskap! Du köper din centraldammsugare som ett färdigt paket. Bestäm modell, antal sugdosor och slanglängd så levereras det komplett. Canvac centraldammsugare passar i alla hus, både gamla och nya.

Kontakta gärna vår duktiga kundtjänst om ni behöver hjälp och råd.