Ramar och förhöjningsdosor

Vårt breda sortiment av Ramar och Förhöjningsdosor från Schneider Electric gör det enkelt att variera din installation. Exxact-serien ger dig ett stilrent utseende medan Renova-serien erbjuder en kombination av design och funktion. Vi har även täckramar och förhöjningsramar som ger dig möjlighet att skapa unika och personliga utseenden. Oavsett vilken produkt du väljer, kan du vara säker på att få högkvalitativa produkter som kommer att hålla i många år.

Serierna Exxact och Renova från Schneider Electric erbjuder ett brett utbud av ramar och förhöjningsdosor för att skapa en professionell och estetiskt tilltalande installation av elektriska uttag och brytare.

Exxact-serien erbjuder ett brett utbud av ramar i olika storlekar och färger för att passa in i olika miljöer. Ramarna är tillverkade av högkvalitativt material och har en modern design med enkel montering. Förhöjningsdosorna i Exxact-serien är speciellt utformade för att ge enkel åtkomst till uttag och brytare och gör det möjligt att justera höjden på enheten.

Renova-serien erbjuder också ett brett utbud av ramar och förhöjningsdosor med en modern och elegant design. Ramarna är tillverkade av hållbara material och har enkel montering. Förhöjningsdosorna i Renova-serien är utformade för att ge enkel åtkomst till uttag och brytare, samtidigt som de ger en professionell och estetiskt tilltalande installation.

Båda serierna Exxact och Renova från Schneider Electric är kompatibla med andra produkter från företaget och kan enkelt kombineras för att skapa en komplett och anpassad installation. Med hög kvalitet och enkel installation är ramar och förhöjningsdosor från Exxact och Renova ett utmärkt val för att skapa en professionell och estetiskt tilltalande installation av elektriska uttag och brytare.