Flexrör & Muff

Välkommen till vårt sortiment av flexrör, rör, muffar och markslangar! Vi har allt du behöver för att skydda och hantera ledningar och kablar. Våra produkter är gjorda av flexibelt material som plast eller metall och finns i olika storlekar och utföranden. Vi har även muffar som används för att koppla samman två slangar eller rör, samt markrör och markslang som skyddar kablar och ledningar som ligger i marken utomhus. När du väljer produkter från oss kan du vara säker på att de är kompatibla med det elektriska systemet i ditt hem eller kontor. Dessutom är det viktigt att installationen utförs av en behörig elektriker för att säkerställa säkerhet och korrekt funktion. Köp dina flexrör, rör, muffar och markslangar hos oss idag.

Rör och slang för infälld elinstallation

Flexrör, rör, muffar och markslangar är viktiga delar i ett elektriskt system som används för att skydda och hantera ledningar och kabel. 

Flexrör eller slang som de ofta kallas är gjorda av flexibelt material och används för att skydda ledningar och kablar. De är oftast gjorda av plast och finns i olika storlekar och utföranden. 

Rör är en annan typ av skydd som används för att skydda ledningar och kablar, de är gjorda av plast eller metall.

Muffar används för att koppla samman två slangar eller rör. 

Markrör och markslang används för att skydda kablar och ledningar som ligger i marken utomhus. 

Både flexrör, rör, muffar och markslangar finns i olika utföranden och det är viktigt att välja rätt typ för att säkerställa att de är kompatibla med det elektriska systemet i ditt hem eller kontor. Det är även viktigt att se till att installationen utförs av en behörig elektriker för att säkerställa säkerhet och korrekt funktion.