Dosor

Vårt sortiment av dosor är perfekta för att förbättra din elinstallation. Vi har allt från apparatdosor till kopplingsdosor som är speciellt framtagna för att hålla din elinstallation säker och trygg. Våra dosor är gjorda av högkvalitativa material och är lätta att installera. Med vårt breda utbud av dosor kan du enkelt hitta den som passar just dina behov bäst. Köp dina dosor från oss idag för att få en säker och pålitlig elinstallation!

Apparatdosor och kopplingsdosor

Apparatdosor och kopplingsdosor är viktiga delar i ett elektriskt system som gör det möjligt att ansluta och koppla samman olika elektriska enheter. 

Apparatdosor är den del av ett elektriskt system som är fast monterad i väggen och som gör det möjligt att installera infälla produkter såsom vägguttag, strömbrytare osv.. 

Kopplingsdosor är dosor som gör det möjligt att koppla samman olika elektriska enheter i installationen. 

Både apparatdosor och kopplingsdosor finns i olika utföranden och det är viktigt att välja rätt typ för att säkerställa att de är kompatibla med det elektriska systemet i ditt hem eller kontor. Det är även viktigt att se till att installationen utförs av en behörig elektriker för att säkerställa säkerhet och korrekt funktion.